Șofer din Stăncuța, înregistrat de radar cu 99 km/h în localitate. Când a fost oprit în trafic polițiștii au avut altă surpriză

Polițiștii au acționat în cursul zilei de 21 mai a.c., la nivelul întregului județ, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 13 acțiuni și au intervenit la 44 de evenimente, dintre care 37 au fost sesizate de cetățeni prin apel la 112.

Polițiștii au constatat 99 de fapte care au perturbat ordinea și liniștea publică. În toate aceste cazuri, intervențiile au fost imediate și ferme pentru liniștea cetățenilor care ar fi putut fi afectați. În acest sens, au fost aplicate amenzi în valoare de peste 34.000 de lei.

Pentru menținerea siguranței rutiere, 6 șoferi au rămas fără permis de conducere după ce au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic. Acestora le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe diverse perioade de timp, conform legii.

De asemenea, au fost oprite din a circula pe drumurile publice 6 autovehiculele care nu prezentau siguranță în trafic. Astfel, certificatele de înmatriculare ale celor 6 de autovehicule au fost retrase până la remedierea problemelor constatate.

În total, ieri, pe raza județului Brăila, au fost semnalate 19 posibile infracțiuni.

Și aplicația eDAC și-a dovedit utilitatea eficiența. Astfel, la data de 21 mai a.c., la ora 10:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat și oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din comuna Stăncuța, care circula cu viteza de 99 km/h pe DE 584, în localitatea Vărsătura. Fiind verificate datele de interes în aplicația eDAC, polițiștii au constatat că autovehiculul condus are autorizația provizorie de circulație expirată, autoturismul figurând neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Exit mobile version