Sofer de la Brai-Cata recalcitrant la fotografii

Sofer de la Brai-Cata recalcitrant la fotografii
Sofer de la Brai-Cata recalcitrant la fotografii

Un brăilean poveștește pe o rețea de socializare pațania sa cu un șofer de la o firmă de salubrizare din Brăila, care avea ca sarcină să ude asfaltul de pe Calea Călărașilor.

Marți, 18 iulie, brăileanul, administrator al site-ului Brailapebune.ro, ieșise împreună cu un prieten cu intenția de a fotografia orașul, așa cum face de obicei. După vreo trei ore de mers prin oraș, când s-au întors în zona Bariera Călărașilor, acolo unde își lăsase mașina, a vrut să facă o ultimă fotografie pe Calea Călărașilor.

[quote]Din sens opus se apropiau mai multe mașini, inclusiv o mașină Brai-Cata (dintre cele care udă asfaltul) și observ că șoferul începe să înjure. A întors mașina pentru a ajunge pe partea pe care eram noi, a coborât din mașină, gesticula de parcă vrea să mă lovească și a continuat să mă înjure[/quote], povestește brăileanul. Șoferul era nemulțumit că acesta îl fotografiase în exercițiul funcțiunii.

Când s-a urcat în mașină șoferul de la Brai Cata i-a arătat pumnul și l-a amenințat că îi rupe oasele tânărului care-l fotografiase. După ce și-a revenit din șoc, acesta l-a sunat directorul de la Brai-Cata și i-a povestit ce s-a întâmplat. [quote]Acesta nu a părut deloc surprins sau deranjat de întâmplare și a spus ca nu este vina firmei pentru astfel de incidente și nu le poate controla, dar eu consider ca individul respectiv reprezenta firma Brai-Cata din moment ce se afla în mașina lor și desfășura o acțiune pentru care este plătit de firma respectiva. Spre sfârșitul conversației, domnul Voiculeț și-a cerut scuze în numele firmei, promițându-mi că va veni cu o soluție a doua zi lucru care nu s-a întâmplat[/quote], a precizat administratorul site-ului Brailapebune.ro, care de foarte multi ani fotografiază și postează fotografii cu imaginea orașului Brăila.

Culmea este că fotograful brăilean nu-l prinsese în obiectiv pe șoferul recalcitrant, iar poza a făcut-o când a plecat și a realizat ca nu ar trebui să lase lucrurile la voia întâmplării.

Reacția șoferului este cu atât mai curioasă cu cât nici o lege nu interzice fotofrafiatul sau filmatul de pe domeniul public.

Postarea sa nu a rămas fără reacții. Consilierul județean PNL, Vasile Constantin Varga, a spus că de câteva zile s-a plimbat cu cel mic pe strada Ștefan Cel Mare și strada Rahovei, pe porțiunea cuprinsă între strada g-ral Eremia Grigorescu și strada 1 Decembrie 1918, iar aerul este irespirabil din cauza dârei de mizerie care s-a scurs din mașina care colectează gunoiul.

Exit mobile version