SMS-urile de sarbatori

SMS-urile de sarbatori
SMS-urile de sarbatori

De sarbatori in general, trimitem mesaje pe telefonul mobil sau pe maill. Dar, cele mai multe sunt pe telefon. Ai sau nu ai minute, obligat trebuie sa returnezi mesajul deoarece esti considerat lipsit de respect. Moda felicitarilor de carton cu un iepuras care, cara o roaba si in ea are un ou rosu s-a dus. Acum totu-i electronic. 

SMS-ul a prins de ani buni si la romani, deoarece este ieftin si ajunge repede la destinatar. Rude, colegi, vecini, prieteni, ne dam mesajele cu urari de bine si sanatate in preajma aniversarii numelui, a zilei de nastere, a sarbatorilor religioase, sau de inceput de an. Startu’ acestora… dupa ora zero a marii sarbatori. “Amicii” mai grabiti sa scape de obligatie “baga” mesajul chiar si cu doua zile mai devreme. “Hristos a Inviat”, “Paste fericit, cu sanatate si fericire”, Craciun cu sanatate si impliniri, “La multi ani!”, Sarbatori luminoase si pline de dragostea spirituala, etc. Alte mesaje, alte urari… dar de data aceasta cu rima si umor.
– Un iepuras cu boticul alb, a venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu, care sa va umple cosul. Hristos a inviat!
– Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!
– Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va invia!
– Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!
-Paste, mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!
– Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapi pe dos si mi-a zis in doua soapte, sa-ti dau un mesaj de Paste.
– Iepurasi nenumarati/ Va rog… nu ii alungati/ Sa iti sara buclucas/ Drept pe covoras.
– Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.
– M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.
Ei ce ziceti? V-am convins? Trimiteti un mesaj?

Exit mobile version