Situația în județul Brăila la ora 11.00

În județul Brăila drumuri naționale și județene sunt închise până la 12.00. Se circulă în condiții de iarna pe șoseaua Dig Brăila – Galați (DN 22B). La ora 11.00 mai erau 63 de localități care nu sunt alimentate cu energie electrică, fiind afectați 32.572 de consumatori.

Localități fără energie electrică la ora 11.00: Tîrlele Filiu, Ionești, Batogu, Liscoteanca, Dedulești, Mircea Voda, Mărașu, Latinu, Voinești, Vameșu, Pîntecani, Jirlău, Udrești, Drogu, Visani, Plasoiu, Polizesti, Stanca, Stancuta, Unirea, Silistraru, Tichilesti, Albina, Romanu, Tudor Vladimirescu, Scortaru Vechi, Comăneasca, Traian, Oancea, Baldovinești, Praporgescu, Pietroiu, Siliștea, Măgureni, Țăcău, Colțea, Florica, Roșiori, Bumbacari, Dudesti, Tătaru, Dudescu, Zavoaia, Vultureni, Scarlatesti, Mihai Bravu, Odăeni, Jugureanu, Ulmu, Mohreanu, Agaua, Stoienesti, Plopi, Insuratei (partial), Victoria, Cuza Voda, Muchea, Martacesti, Agaua, Stoienesti, Plopi, Victoria.

Pe drumul național DN 2B Brăila – Buzău, în dreptul localității Mircea Vodă, unde a fost blocat drumul, se circulă pe ambele sensuri. Pe drumul european DE 584, între localitățile Bărăganu și Însurăței, sunt blocate 12 autoturisme, 11 tir-uri și două cisterne, fiind blocate în total 18 persoane. Se acționează cu două camioane și o autofreză de la ISU Dunărea Brăila, două utilaje din cadrul SDN Brăila, un buldoexcavator de la SVSU Dudești și un utilaj (WOLLA) de la un operator economic din Viziru pentru deblocarea acestora.

Exit mobile version