Si-au parasit barbatii si acum sunt cautate de politisti

Si-au parasit barbatii si acum sunt cautate de politisti
disparuta BOBI MARIANA

Două brăilence sunt căutate de luni bune de familie. Femeile şi-au părăsit bărbaţii şi de atunci nu au mai luat legătura nici cu părinţii. Ambele familii sunt disperate şi îşi doresc să ştie doar dacă cele două sunt în viaţă sau nu.

La data de 28 februarie., la orele 10:00, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o femeie de 52 de ani, din comuna Jirlău, care a sesizat că, în luna iulie 2013, fiica sa, Bobi Mariana, în vârstă de 29 de ani, din oraşul Făurei, a plecat în mod voluntar de la locuinţa concubinului ei şi de atunci nu a mai luat legătura cu familia.
Din primele cercetări desfăşurate de poliţişti a rezultat că aceasta a părăsit teritorul ţării, deplasându-se în Franţa împreună cu alt concubin, din oraşul Făurei.
Cea în cauză nu suferă de boli psihice, are asupra sa cartea de identitate şi nu deţine telefon mobil.
Semnalmente : înălţime 155-160 cm, păr negru, lung peste umeri, ochi căprui, fără semne particulare.
Îmbrăcăminte : nu se cunoaşte. În continuare sunt desfăşurate activităţi pentru localizarea celei în cauză.

 

disparuta BUZEA DIDA

În dimineaţa zilei de 1.03.2014, orele 10:05, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de B.Gheorghiţă (32 de ani), din satul Lanurile, comuna Viziru, cu privire la faptul că, în ziua de 26.02.2014, soţia lui, Buzea Dida, în vârstă de 24 de ani, a plecat în mod voluntar de acasă, fără să-şi anunţe familia. S-a stabilit că aceasta nu suferă de boli psihice, are asupra sa doar cartea de identitate, certificatul de naştere şi telefonul mobil. Din verificările efectuate a reieşit că tânăra a mai fost plecată de la domiciliu în luna ianuarie 2014. La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu o bluză tip hanorac de culoare roşie, pantaloni de trening de culoare gri, pe cap purta un fes negru şi era încălţată cu papuci din plastic de culoare mov.
Cine poate da relaţii despre locul în care se află acestea este rugat să anunţe la numărul pentru urgenţe 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Exit mobile version