Senatorul Hangan spune că a primit de la cetățeni sesizări privind calitatea proastă a apei din județul Brăila

Senatorul AUR, Andrei Hangan, prezent la o conferință de presă organizată la sediul partidului din Brăila, a declarat că una dintre problemele cu care se confruntă cetățenii din județ este calitatea apei.

Deși face eforturi să se exprime în limba română, senatorul Hangan, ales în 2020 pe listele AUR, a încercat să răspundă la câteva întrebări pe care i le-au adresat ziariștii prezenți la conferința de presă. Acesta a fost întrebat care ar fi principalele probleme cu care se confruntă cetățenii din județul Brăila, județ în care a fost ales parlamentar de aproape 3 ani de zile.

”Problema județului, foarte mare, este apa. Și calitatea apei. Și am făcut sesizări nenumărate. Deci, primind sesizări de la cetățeni, le-am dat mai departe și am încercat să zic, să rezolv. Suntem în opoziție și puține putem să rezolvăm. dar sesizările s-au făcut. Și vara asta am mers cam în 80% din județ și am vorbit acolo cu oamenii, și cam toți, 99%, au sesizat problema apei potabile. Deci apa potabilă în județ este o problemă foarte, foarte mare. Calitatea este foarte proastă” a declarat senatorul Andrei Hanganu.

Afirmațiile senatorului vin practic să confirme faptul că demersul PNL este unul întemeiat și nu o acțiune politică, așa cum au susținut cei care conduc destinele județului. Pe lângă prețul exagerat de mare al apei din județul Brăila, lberalii au afirmat în mai multe rânduri că în unele localități din județ aceasta nu este potabilă, făcând și analize care demonstrau acest lucru.

Exit mobile version