Seful Politiei Braila interesat sa preia sefia IPJ Constanta

Seful Politiei Braila interesat sa preia sefia IPJ Constanta
Seful Politiei Braila interesat sa preia sefia IPJ Constanta

Actualul inspector șef al IPJ Brăila, comisar șef de poliție Constantin Adrian Glugă, își dorește să părăsească Brăila pentru Constanța. el s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Constanța. Pentru aceeași funcție săa mai înscris un brăilean, Mircea Relu Vizitiu, care a fost și el interimar împuternicit pe funcția inspector șef al IPJ Brăila, iar acum deține funcția de adjunct la IPJ Constanța și împuternicit ca inspector șef. Concursul va avea loc pe 2 august 2017.

Comisarul şef Adrian Glugă, născut pe 12 ianuarie 1974, ocupă din 22 aprilie 2016 funcţia de comandant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, iar din februarie 2016 până la câștigarea concursului a fost împuternicit șef inspectorat la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila. Din septembrie 2014 până în februarie 2016 a deținut funcția de Adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pe linie de investigații criminale. Glugă a absolvit în 1997 Academia de Poliţie “Al. I. Cuza” – Facultatea de Drept, arma grăniceri, luându-şi diploma de licenţă în Ştiinţe Juridice. În 2003, a obţinut o diplomă de studii postuniversitare, specializarea Ştiinţe Penale, iar în octombrie 2013 – octombrie 2014 a participat la o misiune a ONU în Haiti.

Vizitiu deține funcția de Adjunct Inspector Șef al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța din 10 februarie 2015. În noiembrie 2016 acesta a fost împuternicit Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, după ieșirea la pensie a comisarului Adrian Ropotan. Născut pe 4 noiembrie 1974 la Brăila, Mircea Relu Vizitiu a fost Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila în perioada 26 martie 2014-10 februarie 2015, iar în perioada 4 octombrie 2012 – 26 martie 2014 a fost împuternicit șef inspectorat la Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Brăila a mai dat un șef pentru IPJ Constanța, la începutul anului 2001, când la cârma IPJ Constanţa a fost numit Traian Jipa, care fusese inspector şef la IPJ Brăila. Acesta îi lua locul lui Ioan Cârlig, destituit înainte cu câteva zile.

Exit mobile version