Sebastian Burduja: Aici, la Brăila, PSD a avut aproape un monopol. Aș vrea ca și alții să urmeze exemplul lui Alex Popa

Ministrul Cercetării, inovării și digitalizării, Sebastian Burduja a declarat, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Brăila, că a mai fost la Brăila, care e un loc istoric pentru România, cu un mare potențial uman, care ar trebui să fie un exemplu.

Burduja a spus că la Brăila sunt în continuare oameni care performează și tineri care au rezultate internaționale, școli foarte bune la nivel național. Acesta a spus că așteaptă ziua în care să spună că la Brăila s-a făcut treabă.

”Datele sunt clare, aici PSD a avut aproape un monopol și cred că inclusiv municipiul Brăila, orașele, marile comune merită o administrație liberală, o administrație axată pe dezvoltare, pe investiții, pe a da oamenilor locuri de muncă, pe a încuraja antreprenoriatul și exemple cum sunt oameni care s-au ridicat singuri și și-au construit o afacere și performează. Un astfel de exemplu e Alex Popa și eu cred că pot și alții să-i urmeze exemplul și de altfel, în țară, unde a fost administrație liberală, în general s-a făcut treabă” a declarat liberalul Sebastian Burduja.

Exit mobile version