Seara dansanta – Tango Argentinian

Seara dansanta - Tango Argentinian
Seara dansanta – Tango Argentinian

Atelieru’ de Tango – Milonga, sub patronajul Filarmonicii „Lyra George Cavadia”, vă invită la SEARA de TANGO ARGENTINIAN cu SPECTACOL al DANSATORILOR ”Milonga Danubio” la BRĂILA. Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judetean, in cadrul Tango Weekend Seminar Danubio.

Invitaţii Speciali la TWES DANUBIO sunt toti Prietenii scolii ”Atelieru’ de Tango – Milonga” care ii va primi cu drag, la sarbatoarea de Mai a tangoului la Braila.

Din partea gazdelor, fondatorul scolii Atelieru’ de Tango – Milonga la Braila, instructorul de tango Sorin Ionescu din Bucuresti, format la scoala ”Fabrica de Tango” a Luciei Marzan, cu profesori din Bucuresti si internationali, dintre care „El Flaco” Dany din Buenos Aires, va oferi gratuit o lectie introductiva de tango argentinian si va face demonstratii de dans cu publicul, impreuna cu ceilalti membri ai scolii de la Braila.

Seminar-ul este un eveniment care iti poate schimba pozitiv viata, un punct de cotitură în echilibrul emotiilor de zi cu zi şi ocazia unei experiențe memorabile care se va impregna în corpul tău, în inima şi în amintirile tale, prin lucrurile pe care le vei învăţa de la Sorin si de la ceilalti şi prin emoțiile spectacolului dansatorilor şi ale muzicii milongilor.
In Program:
Sambata:
– 18,00 – Inregistrarea participantilor
– 18,30 – 19,30 Lectie deschisa de tango argentinian
– 19,30 – Demonstratii interactive cu publicul, Seara de tango argentinian, dans si muzica – „Milonga Danubio”
Intrarea Libera pentru public.
Tango Weekend Seminarul continua duminica cu repetitii pentru Festivalul de Tango de la Braila, dar si cu o Milonga de duminica. 

Exit mobile version