Se reia activitatea Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila  aduce la cunoștința  iubitorilor de muzică corală, reluarea activității Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila. 

Corala Camerata, cu o îndelungată și prestigioasă activitate ce a transformat muzica corală în adevărate momente înălțătoare, își redeschide porțile tuturor categoriilor de iubitori ai acestei artei, muzicieni și amatori, indiferent de naționalitate, religie și domiciliu.

Persoanele care doresc să devină membri ai Coralei Camerata a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila sau cei doresc să își dezvolte auzul muzical, vocea, simțul ritmic, memoria muzicala și  aptitudinile interpretative se pot înscrie, la sediul instituției din Mun. Brăila, Piața Traian, nr. 2.

Mai multe detalii se pot obține de la numărul de tel. 0239.614.710/e-mail cult.traditional@gmail.com sau consultând pagina de facebook a organizatorului Centrul.de.Creatie.Braila.

Exit mobile version