Șase proiecte ale candidatului PMP la Camera Deputaților

Șase proiecte ale candidatului PMP la Camera Deputaților

Viorel Botea, presedinte PMP Braila

Viorel Botea, președinte al PMP Brăila și candidat la Camera Deputaților, spune că în acest an pandemia de coronavirus a determinat modificări în întreaga societate, negândite și nebănuite.

În calitate de profesor de matematică și inspector școlar general, Botea spune că anul acesta educația a trebuit să se adapteze din mers noii situații.

Măsurile luate au fost de cele mai multe ori determinate de situația pandemică fără a avea, în anumite momente, coerența și consistența necesare. În timp, lucrurile s-au așezat pe un drum bun. Cei mai mulți elevi au acces la predarea online, dar există și un număr semnificativ de copii care nu se bucură de facilitățile tehnologiei informatice” a spus Viorel Botea.

Viorel Botea spune că are 6 proiecte pe care dorește să le promoveze în calitate de Deputat al Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României.

”În calitate de deputat din partea PMP voi sprijini:

1. racordarea tuturor unităților școlare la rețeaua de internet;

2. accesul gratuit la internet și dotarea cu tablete pentru fiecare elev și profesor din România;

3. instruirea gratuită a profesorilor pentru activitățile online;

4. realizarea unei platforme naționale integrate la nivelul fiecărui județ pentru comunicare rapidă între elevi, profesori și părinți;

5. consilierea psihologică gratuită a elevilor, profesorilor și părinților privind aspectele emoționale determinate de activitatea online și situația pandemică;

6. Sprijinirea financiară a școlilor pentru continuarea învățământului tradițional în condiții de maximă siguranță igienico-sanitară” a declarat Viorel Botea, candidat din partea PMP Brăila la Camera Deputaților..

Exit mobile version