Șase autoturisme au ars în totalitatea în urma unui incendiu la un service auto de pe Șoseaua Focșani din municipiul Brăila

Astăzi, în jurul orei 12.10, pompierii brăileni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs pe șoseaua Focșani, la un service auto. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc, la un grătar, lăsat nesupravegheat!

Incendiul de la Service-ul auto de pe Șoseaua Focșani a fost anunțat la ora 12.10. La fața locului s-a intervenit cu șase autospeciale de stingere cu apă și spumă. Personalul de la locul de muncă (patru persoane) s-a autoevacuat. Nu au fost victime.

La locul intervenției au fost și două ambulanțe ale SAJ Brăila. Echipaje ale IPJ Brăila au intervenit pentru restricționarea și dirijarea traficului auto în zonă, iar echipaje ale IJJ Brăila pentru restricționarea pătrunderii populației în zona de intervenție și menținerea ordinii publice. Au fost afectate nouă autoturisme dintre care șase au ars în totalitate și trei parțial. Alimentarea cu energie electrică și gaze naturale a fost întreruptă în zonă pentru evitarea pericolelor.

A fost afectată o hală de cca. 50 mp. și gardul din tablă. A fost protejată (și salvată) hala principală a service-ului în care se aflau cinci autoturisme și bunurile din interior. La ora 13.00 incendiul a fost lichidat. Se lucrează pentru stabilirea cauzei probabile care a dus la producerea incendiului și valoarea pagubelor.

Exit mobile version