Sambata se deschide Clubul Nerantula la Biblioteca Judeteana

Deschiderea Clubului Nerantula va avea loc pe 25 ianuarie 2014, ora 10 la Sala de Lectura a Bibliotecii. Proiectul urmareste reconstituirea istoriei urbane a Brailei si promoveaza patrimonial cultural, artistic si arhitectural local.

Potrivit informatiilor furnizate de Laura Caplea, purtator de cuvant al Bibliotecii Judetene „Panait Istrati” Braila, in cadrul Clubului Nerantula se vor desfasura diverse activitati, printre care: prezentarea muzeelor, caselor memoriale, monumente si edificii militare si religioase, traditii populare. In acest demers educational se doreste valorificarea eficienta a fondului de carte disponibil in colectiile Salii de Lectura.

Clubul se va desfasura la Sala de Lectura a Bibliotecii, in parteneriat cu Scoala Fanus Neagu si Liceul Pedagogic D.P. Perpessicius, pe o durata de 12 luni, fiind implicati profesori si specialisti in domeniu.

Se pot inscrie elevi de gimnaziu si liceu, cu conditia sa fie utilizatorii Bibliotecii. La finalul acestei activitati, organizatorii promit premii surpriza celor mai fideli membrii.

 

Exit mobile version