Sâmbăta neagră a fotbalului brăilean

După ce dinineață, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila a suferit cea mai severă înfrângere din acest sezon al Ligii a 2-a, după amiază, de la ora 15.00, a fost rândul și celor trei echipe din județul Brăila care activează în seria a II-a a Ligii a 3-a să sufere înfrângeri pe linie, cu cel puțin patru goluri primite de fiecare dintre ele. Singura care a reușit să și înscrie a fost Viitorul Ianca, pe terenul celor de la Liești, liderul la zi al seriei.

Ianca a avut cel mai dificil adversar, liderul la zi al seriei, în fața căruia a făcut un meci bun, mai ales în prima repriză. Sporting Liești a deschis scorul în minutul 7 prin golul marcat de Munchiu. În minutul 32 Laurențiu Iorga a reușit să egaleze, cu un lob peste portarul gazdelor. În minutul 45, pe fondul dominării echipei din Ianca, Lieștiul a revenit la conducere prin golul marcat de Călin, astfel că după prima repriză liderul la zi conducea cu 2-1.

În minutul 58 gazdele și-au mărit avantajul prin golul marcat de Mihu, cu un șut direct la vinclu, fără speranțe pentru portarul Stroe. În minutul 67, Grigoraș a urcat avantajul gazdelor la 4-1, după o greșeală individuală a apărării celor de la Ianca. În minutul 73 Viitorul Ianca a redus din handicap prin golul marcat de Marius Coman, după o centrare a lui Coteț. În  minutul 82 Sava a ratat singur cu portarul Brăneț. 

Viitorul Ianca a început meciul cu formula: Mihai (min. 20 Stroe) – Bădilaș, Necoară, Preda, Coteț – Dima, Irimia, Postolea – Iorga, Sava, Coman. În repriza a doua Băluță a intrat în locul lui Postolea, iar R. Cristea în locul lui Sava. 

Sportul Chiscani a jucat pe teren propriu cu Aerostar Bacău, un duel inegal, între o echipă care nu reușise să obțină niciun punct în primele 7 etape și una dintre echipele care se luptă pentru locurile de play-off. Băcăuanii s-au impous la chiscani cu scorul de 5-0 (3-0). Au marcat: Vlad Danale (13), Horia Ilie (16), Andrei Gavrilă (45), Ionuț Chirilă (70), Alexandru Izmană (81).

Sportul Chiscani a început cu formula: Olaru – iacob, M. Pascu, S. Sloată, Dănăilă, S. Sima – V. Stroe, Bahnașu, L. Iancu, Mohoriță – S. Crăciun. Rezerve: Petre, C. Bogdan, F. Tarozzi, G. Ioniță, Scarlat, Cozman, L. Popa.

CS Făurei a jucat în deplasare, la Dinamo Bacău, pe un teren cum nici în ligile județene nu se mai găsește. Dinamo Bacău a câștigat cu 4-0 (1-0) prin golurile marcate de: Mădălin Luncanu (41), Bogdan Lupu (47 – penalty), Ionuț Tofan (69), Vlăduț Butnariuc (80).

CS Făurei a jucat în formula: Toma – Comșa, Gîță, Drezaliu, V. Ion, G. Chihaia, Constantinescu, Boungou Laz (min. 51 Tănase), S. Moise (min. 77 Gherghișan), Fl. Bălan, S. Nicoliță.

Exit mobile version