Saloanele de înfrumusețare se pregătesc de marea redeschidere din 15 mai

Saloanele de înfrumusețare se pregătesc de marea redeschidere din 15 mai

Singurul lucru cert, o dată cu relaxarea din 15 mai, este redeschiderea saloanelor de înfrumusețare și a cabinetelor stomatologice. Toți comunicatorii au anunțat că începând din 15 mai, când se va încheia starea de urgență, se vor redeschide frizeriile și saloanele de înfrumusețare.

Conform proiectelor de lege care sunt în analiză și presupun și redeschiderea saloanelor de înfrumusețare, Therapyslim Brăila dorește să se organize din timp și să dea start programărilor.

”Începând cu data de 15 mai reluăm activitatea. Pentru programări ne găsiți la numărul de telefon 0735 561 735 sau prin mesaj direct pe pagina de Facebook sau la adresa Bulevardul Independenței nr 59/ colț cu strada Școlilor” este mesajul celor de la Therapyslim.

Au acces în clinici doar clienții cu planificare fermă și doar angajații și/sau furnizorii. Nu au acces în clinici însoțitorii clienților sau colegilor. Se desființează zona de așteptare pentru că nu vor exista suprapuneri de planificări între clienți. Întârzierile vor fi replanificate pentru evitarea suprapunerilor. Angajații și clienții sunt evaluați pentru simptome, iar toate procedurile se fac pe baza fișei de evaluare risc.

Exit mobile version