S-a facut primul pas pentru construirea sensului giratoriu la ”Trei Movile”
S-a facut primul pas pentru construirea sensului giratoriu la ”Trei Movile”

În cadrul întâlnirii de vineri, în care Consiliul Județean Brăila a predat către IPJ Brăila o serie de materiale necesare în desfășurarea activităților polițienești, președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, a spus că în acea dimineață a semnat actele pentru acordul amplasării unui sens giratoriu la intersecția DN 21 cu Drumul Judeţean 212, care leagă Brăila de Chiscani şi cu drumul comunal DC 8 care leagă Brăila de Lacu Sărat.

Chiriac a spus că acum depinde de CNAIR cât de repede vor demara lucrările. Totodată, în perioada următoare CLC Chiscani va demara procedurile pentru autorizarea construirii unui sens giratoriu și la intersecția DN 21 cu intrarea în stațiunea Lacu Sărat.

Preşedintele CJ a precizat că speră ca până în luna aprilie să fie construite ambele sensuri giratorii, atât cel de la Trei Movile, cât şi cel de la intrarea în staţiunea Lacu Sărat și a dat asigurări că atât Consiliul Judeţean cât şi Consiliul Local Chiscani vor da curs în cel mai scurt timp oricăror cerereri de documente venite dinspre Compania de Drumuri Naţionale, astfel încât să nu existe niciun motiv pentru întârzierea lucrărilor, din acest punct de vedere.