Roșca: Haideți să ne bucurăm astăzi pentru această victorie

Roșca: Haideți să ne bucurăm astăzi pentru această victorie

Roșca: Haideți să ne bucurăm astăzi pentru această victorie

Venirea lui Aurelian Roșca pe banca tehnică a Dunării Brăila a adus un nou suflu echipei. Tehnicianul care are în palmares un titlu mondial cu naționala de tineret a României a preluat banca tehnică a echipei brăilene în etapa a IX-a, când HC Dunărea avea un singur punct, obținut în etapa a doua, în egalul de pe teren propriu cu Minaur Baia Mare.

În cele șase etape pe banca Dunării Brăila, Roșca a reușit să obțină trei victorii, cu Măgura Cisnădie și SCM Craiova pe teren propriu și cu Gloria Bistrița în deplasare, și un egal pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău. Din păcate a înregistrat și două înfrângeri, în deplasare la CSU Cluj și acasă cu SCM Slatina, două echipe cu care Brăila se luptă pentru evitarea retrogradării și a barajului.

Deși nu a primit întăriri în perioada de transferuri, Roșca a reușit cu același lot pe care l-a avut și Dumitru Berbece să adune 10 puncte în șase etape și să spere că poate urca în clasament și să scape de emoțiile retrogradării.

La finalul meciului cu SCM Craiova antrenorul Roșca și-a felicitat elevele pentru modul în care au luptat, dar și publicului care a ajutat foarte mult echipa, împingând-o de la spate spre victorie.

Exit mobile version