Robert Jitaru eliminat în turul 2 al calificărilor pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Săptămâna aceasta, la Bangkok, în Thailanda, a avut loc ultimul turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice care vor avea loc la Paris în această vară. Lla acest turneul a participat și Robert Jitaru, legitimat la CSM Brăila, care a participat la calificări pentru categoria 63,5 kg, categorie la care au fost înscriși 65 de sportivi din întreaga lume.

În primul tur, pugilistul brăilean l-a învins prin KO printr-un croșeu de dreapta devastator pe chinezul Jinxiang Pan, În turul al doilea sportivul născut la Făurei l-a întâlnit pe americanul Emilio Garcia, care trecuse în primul tur de un pugilist din Finlanda. Din păcate pentru sportivul brăilean, americanul a fost declarat învingător la puncte și s-a calificat în turul următor. În meciul cu sportivul din Statele Unite ale Americii pugilistul brăilean a câștigat o repriză, dar nu a fost suficient pentru a fi declarat învingător.

Astfel visul lui Robert Jitaru, fost campion european la seniori U22, de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris s-au spulberat definitiv, urmând ca acum să se pregătească în următorii 4 ani pentru a reuși să se califice la Jocurile Olimpice din 2028, care vor avea loc la Los Angeles.

Exit mobile version