Rezultatele testelor COVID efectuate în alte laboratoare nu mai ajung la medicii curanți ai pacienților internați în spital

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Brăila a transmis astăzi un comunicat de presă în care atrage atenția asupra faptului că începând cu data de 15 noiembrie spitalul nu mai primește rezultatele testelor PCR lucrate la alte laboratoare. Aceste rezultate ale testelor sunt trimise direct medicilor de familie ai pacienților care s-au testat.

Rezultatele testelor sunt trimis prin SMS doar la pacient și prin e-mail către medicul de familie al pacientului. Atât ”SMS-ul” cât și ”e-mailul” sunt generate automat de program în momentul în care rezultatul este încărcat în aplicația informatică. Medicul sau unitatea care a trimis proba la laborator nu mai primește rezultatul. Din aceste motive rugăm pacienții care se testează să nu mai sune după rezultate la spital, iar în cazul în care sunt internate să informeze medicul curant de primirea rezultatului” se arată în comunicatul transmis de conducerea Spitalului Județean de Urgență Brăila. 

Exit mobile version