Rezultatele și autorii golurilor la meciurile din etapa a 5-a a Ligii a 4-a

Sâmbătă și duminică, Liga a 4-a a programat meciurile din etapa a 5-a a sezonului regular, una dominată de echipele oaspete, care au câștigat în patru din cele cinci jocuri. Totuși, scorul etapei a fost realizat de Viitorul Șuțești, liderul la zi al campionatului, care a învins, pe teren propriu, pe CS Făurei, cu scorul de 6-0. Golgheterii etapei au fost Alex Colniceanu și Rareș Cristea, ambii de la Viitorul Șuțești, și Georgel Pungă, de la Voința Vișani, toți cu câte două goluri marcate.

Rezultatele etapei a 5-a din Liga a 4-a:

AFC Urleasca – Daous Dava Brăila 0-1 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Cătălin Dima în minutul 78. Rezultatul poate fi considerat o surpriză a etapei.

AFC Urleasca a jucat în formula: Radu – G. Bălan (min. 66 Dumitrescu), Piașu, Cr. Ciocan, Cr. Pascu (min. 66 Pârlițeanu), S. Crăciun, C. Ștefan (min. 59 Ad. Spătaru), Popescu (min. 79 I. Bratosin), V. Baciu, I. Văsîi, A. Lascu (min. 72 M. Coman)

Daous Dava Brăila: Turiac – Peltea (min. 21 V. Lungu), Drăgulin (min. 90+4 M. Popa), Novac (min. 88 Căpriță), Andrieș, C. Dima, Straua (min. 59 Nicolau), Boitaș, Baciu, Ghiță, Rândunică

Viitorul Șuțești – CS Făurei 6-0 (2-0). După o suităde ratări la poarta celor de la Făurei, Al. Colniceanu a deschis scorul în minutul 35, în urma unei centrări de pe dreapta la bara a doua, de unde mijlocașul gazdelor a preluat și apoi a șutat cu stângul de la 6 metri. În minutul 37 D. Tiutiu a pătruns pe partea dreaptă și a șutat din marginea careului de 16 metri, majorând diferența în favoarea gazdelor. În minutul 64, o centrare de pe partea stângă a lui Tiutiu, l-a găsit liber, la 6 metri de poartă, pe colniceanu, care a înscris în poarta goală. În minutul 75, Cr. irimia a scăpat spre poarta oaspeților, a trecut de un fundaș al acestora, apoi a trimis mingea peste portarul A. Nicoliță, ieșit în întâmpinare și a urmărit mingea pe care a trimis-o în poarta goală. În minutul 86, după o acțiune pe dreapta a lui Colniceanu, acesta a centrat pe jos, la bara a doua, iar Rareș Cristea a trimis în poartă din 4 metri. Un minut mai târziu, rareș Cristea a mai marcat o dată, din 6 metri, pe lângă portarul oaspeților.

Dinamic Unirea – Voința Vișani 1-5 (0-2). Au marcat: Buzatu (90+1), respectiv Radu (15), Pungă (41, 69), Cloșcă (77) și Fodulu (89)

ACS Comunal Cazasu – Victoria Traian 1-3 (1-2). Au marcat: Gologan (26), respectiv Mogoș (15), Goleanu (20) și Bogoș (90)

Tricolorul Lanurile – Viitorul Cireșu 0-5 (0-2). Au marcat: E. Moldoveanu (4), Al. Niță (22), M. Popa (49), Vasilică Ion (69) și Marius Mocanu (79).

Sportul Chiscani a stat în această etapă.

Pe locul 1 în Liga a 4-a, după 5 etape, se află Viitorul Șuțești cu 15 puncte, urmată de Viitorul Cireșu cu 12 puncte din 4 meciuri jucate și Victoria traian, cu 12 puncte, din 5 meciuri jucate.

Exit mobile version