Rezultatele înregistrate în etapa a VIII-a din Liga a 4-a

CS Faurei lidera in Liga a 4-a si la juniori A1
Rezultatele înregistrate în etapa a VIII-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 8 august, AJF Brăila a programat meciurile din etapa a VIII-a din Liga a 4-a la fotbal. CS Făurei și-a confirmat supremația și în deplasarea de la Movila Miresii, unde s-a impus fără drept de apel cu scorul de 7-1. Deși a plouat mărunt și a fost destul de frig, circa 200 de spectatori au asistat la acest meci, interesați mai mult să-l urmărească pe fostul internațional român, Bănel Nicoliță.

Etapa a VIII-a a fost una cu multe reușite, în care echipele gazdă au câștigat un singur meci, unul s-a terminat la egalitate, iar celelalte trei s-au încheiat cu victorii ale echipelor vizitatoare. În această etapă s-au marcat 30 de goluri, dintre care doar 10 în dreptul echipelor gazdă. Trei jucători au reușit să înscrie câte trei goluri: Vlad Omer pentru CS Făurei, Marius Coman pentru Viitorul Însurăței și Călin pentru Voința Șuțești.

Rezultatele înregistrate în etapa a VIII-a:

Victoria Traian – Dunărea Tichileşti 4-1 (2-0). Pentru gazde au marcat: Zaharia (23), Postolea (32, 49) și Veber (67). Golul oaspeților a fost marcat de Micu în minutul 56. La juniori A1 Dunărea Tichilești a câștigat cu 6-0.

Gloria Movila Miresii – CS Făurei 1-7 (0-4). Echipa din Făurei a intrat pe teren decisă să tranșeze meciul repede și în minutul 2 Vlad Omer a deschis scorul. Stelian Nicoliță a majorat scorul la 2-0 în minutul 32, iar în minutul 35 Bănel Nicoliță a marcat un gol de senzație. Vlad Omer a marcat al doilea său gol în minutul 44 și a stabilit scorul primelor 45 de minute. În minutul 68 Vlad Omer a realizat ”tripla”, pentru ca în minutul următor Munteanu să marcheze pentru gazde. Stelian Nicoliță a refăcut diferența de cinci goluri în minutul 72, iar rezultatul final al meciului a fost stabilit în minutul 90 de autogolul lui Matinciu. La juniori oaspeții au câștigat cu 8-2.

Voinţa Vişani – Viitorul Însurăţei 2-6 (1-2). Pentru echipa din Însurăței au marcat: M. Coman (5, 20, 50), M. Baicu (48) și Viorel Gheorghe (60, 78). Pentru gazde au marcat Nazîru (25) și Frățilă (65). Meciul echipelor de juniori s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Viitorul Ianca – Victoria Cazasu 2-2 (2-0). Gazdele au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Cr. Irimia (15) și Bratosin (32). În repriza a doua Baciu a redus din handicap în minutul 58, iar Bolozan a reușit golul egalizator în minutul 90+2. La juniori gazdele au câștigat cu 2-1.

Pandurii Tudor Vladimirescu – Voinţa Şuţeşti 1-4 (1-1). Gazdele au deschis scorul în minutul 37 prin Boitaș, iar în minutul 43 oaspeții au restabilit egalitatea prin golul marcat de Călin. Voința Șuțești și-a adjudecat cele trei puncte marcând de trei ori prin Dulă în minutul 60 și Călin în minutele 78 și 82. Din minutul 65 ambele echipe au evoluat în câte 10 jucători, după ce arbitrul Ionuț Rădulescu i-a eliminat pe Gabriel Mocanu și Marius Măgăriță. La juniori echipa din Șuțești a câștigat cu scorul de 3-1.

Dacia Unirea 2 Brăila a stat în această etapă.

În clasamentul echipelor de seniori pe primul loc se află CS Făurei cu 22 de puncte, urmată de Voința Șuțești cu 16 puncte și Victoria Traian cu 15 puncte, dar aceasta din urmă mai are de jucat restanța cu Gloria Movila Miresii. Pandurii Tudor Vladimirescu n-au reușit nici în această etapă să spargă gheața și au rămas pe ultimul loc fără nici un punct.

La juniori A1 tot CS Făurei ocupă fotoliul de lider, cu 22 de puncte. Pe locul 2 se află Dunărea Tichilești cu 18 puncte, iar pe locurile 3 și 4 se află Dacia Unirea 2 Brăila și Viitorul Ianca, ambele cu câte 16 puncte. Nici la juniori A1 Pandurii Tudor Vladimirescu nu au acumulat nici un punct după opt etape.

Exit mobile version