Rezultatele etapei a XIV-a din Liga a 4-a

Sâmbătă s-a reluat campionatul Ligii a 4-a la fotbal, cu meciurile etapei a XIV-a. Scorul etapei a fost realizat de liderul campionatului, Viitorul Ianca. Echipa pregătită de Cosmin Necoară a câștigat cu 12-2 (8-0) meciul jucat pe teren propriu cu ultima clasată. Cel mai disputat meci s-a desfășurat pe stadionul din comuna Tudor Vladmirescu, între FC Urleasca și Victoria Traian, încheiat la egalitate, cu golul egalizator marcat în minutele de prelungiri de portarul celor de la Urleasca, trecut în atac. 

Rezultatele înregistrate în etapa a XIV-a din Liga a 4-a:

Viitorul Ianca – Dunărea Tichilești 12-2 (8-0). Liderul Ligii a 4-a s-a distrat cu ultima clasată. Ionuț Matei a deschis scorul în minutul 6 și tot el a făcut ca scorul să se majoreze la 2-0 în minutul 16. În minutul 23 Marius Coman a marcat pentru 3-0, iar un minut mai târziu Cosmin Necoară a majorat din nou diferența. În minutul 30, Marius Dima, căpitanul echipei din Ianca, a marcat pentru 5-0, iar în minutul 33 Ionuț Matei a înscris golul șase al celor de la Viitorul. În minutul 40 Marius Dima a marcat pentru 7-0, iar Ionuț Matei a stabilit scorul primei reprize în minutul 44. Marius Coman a majorat avansul gazdelor. Oaspeții au redus din handicap în minutul 59 prin Abălașei. În minutul 72 Marius Coman a refăcut diferența de 9 goluri, pentru ca în minutul 79 Vrînceanu să marcheze al doilea gol al oaspeților. În minutul 81 Emmanuel Ndigwe a marcat pentru 11-2, iar rezultatul final a fost stabilit în minutul 89 de golul marcat de Marius Coman. La juniori A1 Viitorul Ianca a câștigat cu 3-0.

În meciul echipelor de seniori Viitorul Ianca a folosit următoarea echipă: M. Șerbu – D. Cazan, C. Stănciulescu, V. Ioniță, C. Necoară (min. 46 I. Pană)- V. Stroie, V. Olenic (min. 46 Al. Cireașă, min. 79 Al. Colniceanu), M. Dima, E. Ndigwe – I. Matei (min. 46 Ad. Postolea), M. Coman.

Victoria Traian – FC Urleasca 2-2 (0-1). Victoria Traian a pierdut două puncte extrem de preţioase în lupta pentru câștigarea Ligii a 4-a pe care o duce cu Viitorul Ianca. Întărită cu mulți jucători cu experiență și la nivelul ligii a 3-a, FC Urleasca a luptat până în ultimele secunde pentru a obțină măcar un punct în duelul cu Victoria Traian. FC Urleasca a dominat prima repriză dar a marcat un singur gol, în minutul 15 prin Manuel Pârliţeanu. Victoria Traian a controlat jocul în partea secundă şi a întors rezultatul în favoarea sa. Alexandru Buzatu a restabilit egalitatea în minutul 48, iar în minutul 64 Costel Roşu, din lovitură liberă, a adus echipa din Traian la conducere. FC Urleasca a egalat în minutul 90+5, la ultima fază a meciului, graţie unui gol înscris de portarul George Tudor, trimis în atac după ce în poartă a intrat Valy Radu, care l-a înlocuit pe jucătorul de câmp Georgian Pîrlog. În minutul 83 Alexandru buzatu a primit al doilea galben și a fost eliminat, iar în minutul 90 și oaspeții au rămas în 10, Adrian Spătaru primind direct cartonașul roșu de la arbitrul Tudorel Pîrlog. La juniori A1 Victoria Traian a câștigat cu 5-2.

Victoria Traian: I. Tunea – D. Orășaanu, P. Ghețu, A. Huțu (min. 46 Frumuzachi), N. Zăgan (min. 64 Păvălache) – M. Ioniță, C. Roșu, P. Ioan, G. Puia (min. 64 Alin Ion) – C. Ciocan, Al. Buzatu.

FC Urleasca: G. Tudor – I. Vrânceanu (min. 88 D. Dumitrescu), T. Lupașcu, G. Pîrlog (min. 90+2 V. Radu), Ad. Coman – Cr. Pascu (min. 77 Ad. Spătaru), G. Costache – I. Văsîi, M. Pârlițeanu, V. Dumitrana – S. Crăciun.

Viitorul Însurăței – Viitorul Șuțești 2-2 (2-0). Au marcat: Iordache (6) și V. Tănase (34), respectiv Ionuț Huțu (52) și Iulian Bogoș (55). Gazdele au rămas în 10 jucători în minutul 52, după ce Cristian Cristea a primit al doilea cartonaș galben. La juniori A1 Viitorul Însurăței a câștigat cu 9-1.

Pandurii Tudor Vladimirescu – ACS Comunal Cazasu 0-6 (0-3). Au marcat: Viorel Banciu (5, 44), Stănel Ion (autogol – min. 36), Toader (53), Sorin Techiu (57) și Gologan (78). La juniori A1 ACS Comunal Cazasu a câștigat cu 4-3.

Viitorul Ianca rămâne lider, cu 34 de puncte după 12 meciuri jucate. Pe locul 2 a rămas Victoria Traian, cu 30 de puncte, iar pe locul 3, cu 20 de puncte, rămâne Voința Vișani, care în această etapă a stat.

În clasamentul echipelor de juniori A1 pe primul loc se menține ACS Comunal Cazasu cu 31 de puncte, urmată de Viitorul Ianca cu 27 de puncte, dar un meci mai puțin jucat.

Exit mobile version