Rezultatele etapei a IX-a din Liga a 4-a

Duminică au avut loc meciurile etapei a IX-a din Liga a 4-a, una care a programat 3 partide și toate echipele rămase în competiție au jucat. A fost o etapă săracă în goluri, cu două victorii la limită, iar în derby-ul dintre Victoria Traian și Viitorul Șuțești s-a încheiat cu victoria liderului cu scorul de 3-0.

Rezultatele etapei a IX-a:

Dacia Bertești – Daous Dava Brăila 1-0 (1-0). Unicul gol al meciului a fost marcat de Andrei Lascu în minutul 23.

ACS Comunal Cazasu – Voința Vișani 0-1 (0-0). După un meci echilibrat, cu multe faze frumoase la ambele porți, echipa de pe locul 3 și-a consolidat poziția în clasament prin golul marcat de Marian Manea în minutul 77.

Victoria Traian – Viitorul Șuțești 3-0 (1-0). Scorul a fost deschis în minutul 24 de Emanuel Moldoveanu. În ultimul minut al primei reprize oaspeții au avut o ocazie de a egala, dar șutul lui Alin Ciocan a fost parat de portarul Tudor. În minutul 52 Andrei Antohi a majorat avantajul gazdelor, iar în minutul 67 Ioan Șerbănescu a stabilit rezultatul final al partidei.

După etapa a IX-a Victoria Traian este lider cu 21 de puncte din 7 meciuri jucate, cu golaveraj 42-5. Pe locul 2 se menține Viitorul Șuțești, cu 15 puncte, iar pe locul 3 se menține Voința Vișani, cu 12 puncte.

În etapa a X-a sunt programate meciurile: Viitorul Șuțești-Dacia Bertești și Voința Vișani – Victoria Traian.

Exit mobile version