Rezultatele etapei a 8-a din Liga a 4-a

Sâmbătă, 16 octombrie, s-au jucat meciurile din etapa a VIII-a a Ligii a 4-a, prima a returului. În cele două meciuri programate favoritele s-au impus fără drept de apel, chiar dacă meciurile s-au desfășurat pe o vreme nu tocmai prielnică. Ioan Șerbănescu și Cosmin Chivu au fost golgheterii etapei, ambii cu câte 4 goluri marcate.

Pe stadionul Chimia din stațiunea Lacu Sărat, s-au întâlnit Daous Dava Brăila și Victoria Traian. Liderul la zi al Ligii a 4-a, Victoria Traian s-a impus cu scorul de 8-1 (4-1). Pentru învingători au marcat: Ioan Șerbănescu în minutele 2, 17, 19, 30 și Cosmin Chivu în minutele 54, 60, 71, 85. Golul gazdelor a fost marcat de Lungu în minutul 5.

Viitorul Șuțești a câștigat cu 3-1 (3-1) meciul jucat pe teren propriu cu ACS Comunal Cazasu și se menține pe locul al doilea în clasament. Golurile învingătorilor au fost marcate de Cr. Ciocan în minutuș 2 și Alexandru colniceanu în minutele 16 și 27. Golul celor de la Cazasu a fost marcat de Sorin Techiu în minutul 41.

După 8 etape pe primul loc se află Victoria Traian cu 18 puncte și golaveraj 39-5, cu 6 victorii din tot atâtea meciuri. pe locul 2 se află Viitorul Șuțești, cu 15 puncte din 6 meciuri, iar pe locul 3 se află Voința Vișani, cu 9 puncte, din 5 meciuri jucate.

Etapa a 9-a programează meciurile:

Dacia Bertești – Daous Dava Brăila

Victoria Traian – Viitorul Șuțești

ACS Comunal cazasu – Voința Vișani

Exit mobile version