Rezultate înregistrate în penultima etapă din play-off în Liga a 4-a

Sâmbătă, 25 mai, au fost programate meciurile din penultima etapă a play-off-ului Ligii a 4-a la fotbal, una în care s-au disputat doar două partide. Meciul dintre Viitorul Galbenu și ACS Comunal Cazasu nu s-a disputat, echipa oaspete neprezentându-se la joc.

Viitorul Cireșu a câștigat cu scorul de 8-0 (4-0) meciul cu Sportul Chiscani. Golurile au fost marcate de: Alin Radu (3), Val. Durbacă (autogol – 6), Stelian Nicoliță (30, 41), Marius Mocanu (55), Mihai Popa (73), Andrei Zainea (75, 78).

Pe terenul de la Romanu s-a jucat meciul dintre Daous Dava 2018 Brăila și Victoria Traian. După o primă repriză fără goluri, meciul s-a încheiat cu victoria echipei din Traian, scor 1-3. Pentru învingători au marcat: E. Moldoveanu (51), Bîrlădeanu (63), R. Oprea (86). Golul celor de la Daous Dava a fost marcat de Ștefan Constantin în minutul 68.

Partida dintre Viitorul Galbenu și ACS Comunal Cazasu a fost omologată cu scorul de 3-0.

În ultima etapă din play-off sunt programate meciurile:

Victoria Traian – Viitorul Cireșu

Sportul Chiscani – Viitorul Galbenu

ACS Comunal Cazasu – Daous Dava Brăila

Înaintea ultimei etape, pe primele două locuri se află Victoria Traian și Viitorul Cireșu, ambele cu câte 51 de puncte. Campioana Ligii a 4-a se va afla după fluierul final al meciului ultimei etape, între Victoria Traian și Viitorul Cireșu. Pentru a deveni în premieră campioană județeană Viitorul Cireșu trebuie să nu piardă meciul de pe stadionul Mircea Ceicu din localitatea Traian. Sportul Chiscani are asigurat locu 3 în acest sezon.

Exit mobile version