Rezultate înregistrate în etapa a 3-a din play-off și play-out în Liga a 4-a

Sâmbătă, 13 aprilie, s-au jucat meciurile din etapa a 3-a din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii a 4-a la fotbal. Două meciuri s-au încheiat după mai puțin de o repriză. La Urleasca, meciul dintre Viitorul Cireșu și ACS Comunal Cazasu s-a încheiat în minutul 21, la scorul de 4-0. Pe stadionul Mircea Ceicu din comuna Traian, meciul s-a încheiat în minutul 31, când echipa Sportul Chiscani s-a retras de pe teren, acuzând maniera de arbitraj. Valentin Ivan, de la CS Făurei, a fost golgheterul etapei, cu 3 goluri marcate. Scorul etapei a fost realizat de Suporter Club Brăila, învingătoare cu 6-0 în meciul cu Viitorul Însurăței.

Rezultate înregistrate în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii a 4-a:

Viitorul Cireșu – ACS Comunal Cazasu 4-0. Meciul a fost întrerupt în minutul 21, la scorul de 4-0, când echipa din cazasu, care a venit la teren cu doar 9 jucători, a rămas în 6 oameni, după ce trei dintre jucătorii prezenți au acuzat accidentări. Cele 4 goluri au fost marcate de Ioan Șerbănescu (1, 20), și Alexandru Niță (7, 18)

Victoria Traian – Sportul Chiscani 3-0. Meciul s-a întrerupt în minutul 31, la scorul de 2-0 pentru Victoria Traian. Echipa din Chiscani s-a retras de pe teren în semn de protest față de deciziile luate de brigada condusă de arbitrul Ionuț Vlad. Totul a culminat cu faza din minutul 30, când Ștefan Cazacu a avut o intrare dură la Cosmin Chivu, iar arbitrul a lăsat jocul să continue chiar dacă toți jucătorii s-au oprit, iar Valentin Mogoș a continuat acțiunea și a marcat pentru 2-0. Primul gol a fost marcat tot de Mogoș, în minutul 25. Din păcate, accidentarea lui Cosmin Chivu este una gravă și va lipsi o perioadă lungă de pe terenul de fotbal.

Daous Dava Brăila – Viitorul Galbenu 4-1 (1-0). Au marcat: G. Novac (17, 51), I. Dima (55), L. Boariu (73), respectiv Iulian Feraru (70)

Rezultatele înregistrate în etapa a 3-a din play-out:

CS Făurei – Tricolorul Lanurile 5-0 (0-0). Au marcat; Valentin Ivan (66.73, 82), Mitrea (69), Ștefan (80)

Suporter Club Brăila – Viitorul Însurăței 6-0 (4-0). Au marcat: Moise (8), Burtea (11), Fătu (14), R. Dima (27), Gurgu (78), Gherghișan (90)

În etapa următoare din play-off, sâmbătă, 20 aprilie, sunt programate meciurile:

Sportul Chiscani – Viitorul Cireșu
ACS Comunal Cazasu – Viitorul Galbenu
Victoria Traian – Daous Dava Brăila

Sâmbăta viitoare, în play-out, este programată prima etapă a returului, după următorul program:

Tricolorul Lanurile – Viitorul Însurăței
CS Făurei – Suporter Club Brăila

Exit mobile version