Retragere surpriza din Liga a 2-a

Retragere surprinzatoare din Liga a 2-a
Retragere surprinzatoare din Liga a 2-a

Nemulțumit de rezultatele dezastroase din primele patru etape, finanțatorul echipei Luceafărul Oradea, Ioan Blidaru a decis să retragă echipa din competiție.

Vestea că Luceafărul nu va mai continua le-a fost comunicată antrenorilor și jucătorilor, joi dimineață, în vestiar, de către directorul executiv Cristi Sabău.

Clubul a comunicat decizia luată Federației Române de Fotbal, care deja a postat ca anulat meciul pe care orădenii ar fi trebuit să-l joace sâmbătă în deplasare cu FC Argeș.

Prin retragerea celor de la Luceafărul, rezultatele înregistrate în primele 4 etape ale acestei echipe vor fi anulate. În această situație Dacia Unirea Brăila ar rămâne cu numai patru puncte, dar și o bani cheltuiți degeaba pentru o deplasare lungă până la Oradea.

Decizia de retragere vine după victoria brăilenilor cu 4-3 chiar pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, victorie pe care a surprins pe toată lumea, mai ales că orădenii au condus la pauză cu 2-0.

Pentru brăileni urmează un meci dificil pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara, meci programat sâmbătă, 26 august, de la ora 11.00.

Exit mobile version