Reținut pentru 15 zile în baza unui mandat european de arestare

Şaim Cezar Marian

Şaim Cezar Marian

La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un brăilean care se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat european de arestare.

În ziua de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate europene de arestare.

Cu acestă ocazie, poliţiştii l-au depistat pe Şaim Cezar Marianun tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală gravă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a brăileanului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Judecătorii de la Curtea de Apel Galați au dispus arestarea provizorie în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare emis de Staatsanwaltschaft Aachen – Germania pe numele persoanei solicitate Şaim Cezar Marian, pe o durată de 15 zile, cu începere de la data de 06 noiembrie 2018 şi până la data de 20 noiembrie 2018, inclusiv. De asemenea au dispus emiterea mandatului de arestare provizorie pe numele lui Şaim Cezar Marian, care a fost fi transferat la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Exit mobile version