Restricții de circulație pe DN2B și DN22

Miercuri, 8 februarie, începând cu ora 9.30, s-au impus restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 2B și pe DN22, pe raza județului Brăila.

Restricția pe DN2B, între municipiul Brăila și Vizireni, județul Buzău, va fi valabilă până deseară, la ora 18.00, iar pe DN22, între Brăila și Grădiștea, este valabilă până joi, 9 februarie la ora 7.30. Măsura a fost luată ca urmare a căderilor de zăpadă, viscolului, lunecușului și vizibilității reduse.

IPJ Brăila a instituit filtre de restricție la intersecția circulației pe:

DN 22 – în localitatea Grădiștea, restricție de circulație către județul Buzău.

DN 2B intersecție cu DJ 221, restricție de tonaj pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 7,5 tone.

DN 2B, în localitatea Surdila-Greci, restricție de tonaj către județul Buzău pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 7,5 tone.

DN 2B – Municipiul Brăila, Șoseaua Buzăului, restricție de tonaj către județul Buzău pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 7,5 tone.

DN 22- localitatea Cazasu, restricție de tonaj către județul Buzău pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 7,5 tone.,

DE 584 la intersecția cu DC8 restricție de tonaj către DN2B pentru vehiculele cu masa totală admisă mai mare de 7,5 tone.

Pe ambele drumuri naționale se acționează cu câte patru utilaje.

Exit mobile version