Remiză în duelul dintre Viitorul Ianca și CSM Focșani 2007

Sâmbătă după amiază, pe stadionul din Plopu, Viitorul Ianca a întâlnit pe CSM Focșani, o echipă aflată în lupta pentru un loc de play-off, dar care venea la acest meci după o înfrângere pe teren propriu în fața celor de la Braniștea. Duelul celor două echipe, din etapa a 17-a a sezonului regular din seria a II-a a Ligii a 3-a, s-a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1).

O primă ocazie de gol a fost înregistrată în minutul 5, când Chivu a recuperat o minge în propria jumătate de teren, a urmat o cursă și o combinație cu Mucuță, la capătul căruia a centrat la 16 metri, dar reluarea lui Băluță s-a dus peste poarta oaspeților. În minutul 13 Bălță a părăsit terenul accidentat în zona capului după un duel cu un fundaș al oaspeților. În minutul 17, după o aruncare de la margine din stânga, Ciochină a aruncat până în careu, la Mucuță, acesta a preluat pe piept și a așezat mingea pentru Coman, care a pasat la marginea careului pentru Costin Ciucureanu, iar acesta a șutat de la 16 metri, poziție centrală, și a marcat pentru 1-0.

În minutul 22, mingea a ajuns la Robert Riza, aflat la 40 de metri de poartă, a avansat circa 10 metri și a șutat puternic, direct în vinclul de la colțul lung, 1-1.

În minutul 30, după un corner de pe dreapta, mingea a ajuns în colțul careului de 6 metri, lateral stânga, de unde Nyarko a reluat pe lângă poartă. În minutul 33 Ciucureanu a avut o acțiune personală pe partea dreaptă, dar a fost oprit prin fault, la 17 metri. Tot el a executat lovitura liberă, pe jos, la colțul scurt, dar portarul oaspeților a respins în lateral.

În minutul 76 Chivu a avut o acțiune pe partea stângă și a centrat pe linia careului de 6 metri, dar Mucuță a fost blocat de un fundaș al Focșaniului și n-a ajuns să trimită mingea în poartă. În minutul 81 Viitorul Ianca a solicitat penalty pentru un henț în careu, în urma unei acțiuni încheiate cu un șut din colțul careuluid e 16 metri a lui Gherghișan, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Un minut mai târziu oaspeții au avut un contraatac la capătul căruia Nyarko a șutat de la 14 metri, ușor lateral dreapta, dar Vlasie a respins în lateral. Oaspeții au recuperat mingea și au trimis-o în careu, la bara a doua, de unde I. Manu a șutat în plasa laterală, de la 6 metri.

În minutul 89 CSM Focșani putea să preia conducerea la un contraatac rapid, purtat pe stânga de Manu, acesta a centrat la bara a doua de unde a reprimit la 6 metri de poartă, dar șutul său din lateral a fost deviat în corner de Vlasie. În minutul 90+3, Gherghișan a trimis o pasă în adâncime pentru Ciucureanu, care a șutat din vole, de la 16 metri, însă mult peste poartă. În minutul 90+5 oaspeții au avut o lovitură liberă de la centrul terenului. Portarul Mărgărit a executat înalt în careu, mingea a fost trimisă cu capul în centrul careului, de unde Alexandru Arnold a reluat cu capul spre vinclu, dar Vlasie a respins în lateral, iar Moroianu a trimis în corner din fața lui Ababei. Lovitura de la colțul terenului nu s-a mai executat și meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

Viitorul Ianca: Vlasie – M. Iordache, D. Popa, Moroianu, Ciochină (min. 60 R. Șoptică) – C. Chivu, M. Dima, R. Băluță (min. 16 D. Cheleș, min. 80 Gherghișan), Ciucureanu, M. Coman (min. 60 L. Coteț), D. Mucuță.

După 17 etape, Viitorul Ianca a rămas pe locul 7, cu 19 puncte, iar etapa viitoare va juca în deplasare, la Metalul Buzău.

Exit mobile version