Recital ”Danubian Brass Band” la Palatul ”Lyra” din Brăila

Vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 18:00, în Sala de Concerte „Dr. Nicu Teodorescu” din Palatul „Lyra” Brăila, Filarmonica „Lyra-George Cavadia” Brăila, vă invită la recitalul susținut de „Danubian Bras Band”.

DANUBIAN BRASS BAND, este un Ansamblul muzical clasic, format din instrumente de alamă la care se adaugă și o secțiune de percuție. Band-ul a luat ființă în anul 1995 și activează pe lângă TEATRUL NATIONAL DE OPERĂ ȘI OPERETĂ „NAE LEONARD ” din Galați.

De la înfiinţarea grupului şi până astăzi, „Danubian Brass Band” a cântat la instrumente de suflat din alamă şi lemn, iar de-a lungul anilor a participat la mai multe festivaluri, cel mai notabil având loc în Ulm, în Germania.

Din cadrul ansamblului fac parte:

MARIAN CUCU – trompetă (conducatorul ansamblului)
PETRICĂ BURCĂ – trompetă
MANOLE HARALAM – corn/bariton
PAUL CRĂCIUN – trombon
VIOREL PARTENIE – tubă
COSTICĂ GEGEA- percuție

Ansamblul DANUBIAN BRASS BAND, are o activitate artistică deosebită, concertând în țară și în străinătate, abordând un repertoriu de mare varietate și virtuozitate, din creația compozitorilor români și străini, încântând publicul spectator cu prestațiile lor.

Acesta este un motiv în puls al Filarmonicii ”Lyra – George Cavadia” de a-i invita să concerteze la Palatul „Lyra” din Brăila.

Concertul va fi prezentat de col (r) Petrea Gogu.

Preț bilet: 15 lei. Redus pentru pensionari sau elevi: 7,5 lei.

Biletele se găsesc la agenția Filarmonicii din Calea Călărașilor Nr. 52 (Casa Tineretului) și on-line pe www.blt.ro

Exit mobile version