Reacția deputatului PNL Antoneta Ioniță după ce ministrul sănătății, Sorina Pintea a spus că poporul român „e unul de infractori“

Deputatul PNL de Brăila, Antoneta Ioniţă a criticat-o pe Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, pentru declaraţia în care demnitarul a spus că poporul român ar fi „unul de infractori“. Ioniță i-a transmis ministrului că infractorii ar fi cei care dau legi şi ordonanţe cu dedicaţie.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a început să se comporte precum conducerea PSD.  Se pare că bunul-simţ a devenit pentru leadershipul partidului de guvernământ o necunoscută. Doamna Pintea nu se lasă mai prejos şi se ia la întrecere cu Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu sau Cătălin Rădulescu în aroganţă şi prost gust! Halucinant! Sorina Pintea a catalogat poporul român ca fiind unul de infractori. Doamna Pintea! Nu poporul e infractor, ci aceia care dau legi şi ordonanţe să scape infractorii! Nu poporul român modifică Codurile Penale ca să ofere imunitate clientelei de partid a PSD! Nu poporul român pregăteşte ordonanţe de urgenţă ca să impiedice validarea referendumului referitor la justiţie din 26 mai! Nu poporul român ia cu arcanul medicii ca să-i ducă la mitinguri de campanie!“, a declarat deputatul Antoneta Ioniţă.

Parlamentarul PNL, medic de profesie, a cerut depolitizarea sistemului medical.

Mai bine doamna Pintea ar avea grijă să depolitizeze sistemul medical. Se ştie de multă vreme despre adevărata teroare pe care pesediştii o propagă printre salariaţii din instituţiile publice conduse de ei, oameni care sunt obligaţi- sub ameninţarea pierderii locului de muncă- să participe la tot felul de întâlniri de partid. Abuzul capătă deja forme incredibile: există situaţii în care medicii sunt luaţi de lângă paturile bolnavilor ca să fie duşi pe 9 mai la Iaşi, la un miting unde speri să speli imaginea pătată a lui Dragnea.  O totală inconştienţă şi un maxim cinism!“, a completat Antoneta Ioniţă.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat ieri că, în opinia sa, românii sunt un popor de infractori. Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei dezbateri privind şpaga pe care o dau pacienţii la sReacția deputatului PNL Antoneta Ioniță după ce ministrul sănătății, Sorina Pintea a spus că poporul român „e unul de infractori“ pitalele de stat, practică care datează încă de pe timpul comunismului, când oamenii considerau că altfel nu li se dă mai multă atenţie.

Exit mobile version