Reabilitarea străzii Baldovinești cu 98% fonduri europene și guvernamentale

Primarul Marian Dragomir a prezentat în ședința CLM un document de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin care se spune că se continuă procesul de evaluare, selecție și contractare a proiectelor pe fonduri europene aflate în lista de rezervă.

Dragomir a spus că printre proiectele cu finanțare europeană aflate pe lista de rezervă se află și proiectul privind reabilitarea străzii Baldovinești. Adresa ministerului prevede că se vor subcontracta toate proiectele incluse în lista de rezervă pentru toate proiectele specifice. De asemenea se vor reîntregi toate bugetelor contractelor care se încadrează parțial în alocarea apelurilor de proiecte de finanțare.

Primarul a specificat că dacă la momentul respectiv nu s-ar fi votat menținerea proiectului cu strada Baldovinești pe lista celor care pot fi finanțate parțial din fonduri europene, acum acesta ar fi fost scos de pe listă. Acesta a spus că astfel, proiectul de reabilitare a străzii Baldovinești va putea fi finanțat cu 98% fonduri europene și guvernamentale și 2% fonduri ale administrației locale.

Exit mobile version