Razii de weekend ale politistilor braileni

În perioada 27 – 29 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului, poliţiilor orăşeneşti şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor, precum şi a celor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 45 de societăţi comerciale, au fost legitimate peste 280 de persoane, dintre care 5 au fost controlate corporal sumar, au fost oprite în trafic şi au fost controlate 226 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 79 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 57 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de aproape 18.000 de lei.

Dintre amenzile aplicate 19 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 36 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi două la alte acte normative.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, trei certificate de înmatriculare şi au ridicat în vederea confiscării 28 kg de carne de porc, în valoare de 540 de lei, pentru care nu existau documente de provenienţă.

Exit mobile version