Razii de in discoteci, cluburi si cafe-baruri

Razii in discoteci, cluburi si cafe-baruri

Poliţiştii brăileni acţionează, în permanenţă, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

În zilele 8 şi 9 decembrie a.c., poliţiştii brăileni, sprijiniţi de echipaje de jandarmi, au acţionat atât în municipiu, cât şi în localităţile din mediul rural, în zona pieţelor şi a unităţilor cu profil discotecă, club, cafe-bar ş.a., pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

De asemenea, poliţiştii de proximitate au fost prezenţi, vineri, într-o şcoală din municipiu pentru prevenirea delicvenţei juvenile, la activitate participând 30 de elevi şi 5 părinţi.

Pe timpul activităţilor, au fost verificate 23 de societăţi comerciale și au fost legitimate 406 persoane. Totodată au fost oprite în trafic 202 autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 30 de şoferi.

De asemenea, aceştia au constatat 57 de contravenţii, pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare totală de 27.760 de lei.

Dintre amenzile aplicate 33 au fost pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 17 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi 7 la alte acte normative.

Exit mobile version