”Rapsodie în doi” astăzi în Sala Mare a Teatrului Maria Filotti

Duminică, 4 octombrie, de la ora 18,00, în Sala Mare a Teatrului „Maria Filotti” se va juca „RAPSODIE ÎN DOI”, un spectacol coupe din dramaturgia  lui Teodor Mazilu. Spectacolul este o creaţie colectivă a trupei de actori a teatrului din Brăila, sub coordonarea şi regia managerului Lucian Sabados.

A doua premieră din proiectul TMF ESTIVAL are în această sară prima reprezentație pe scena teatrului. Piesa este compusă din textele “Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a lui Mazilu. Distribuţia acestui spectacol, în ordinea intrării în scenă este următoarea: Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

“RAPSODIE ÎN DOI” este o creaţie colectivă a trupei de actori coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu – voce, iar scenografia este semnată de Carmen Rus şi Mariana Bogdan. Durata spectacolului este de 90 de minute.

Accesul în sala de spectacol se va face prin intrarea din strada Mihai Eminescu, la orele înscrise pe bilet, începând cu 50 de minute înaintea orei de începere a spectacolului.

Exit mobile version