Proiecția specială a filmului SCARA, în prezența echipei

Sâmbătă , 6 noiembrie 2021, de la ora 18.00, la sala mare a Teatrului Maria Filotti din Brăila sunteți invitați la premiera de gala a filmului SCARA, în regia lui Vlad PĂUNESCU, producator Transilvania

Filmul SCARA este inspirat din fapte și întâmplări reale, ce urmăresc parcursul spiritual al lui Andrei, un tânăr sensibil, neadaptat social, care aflat în căutarea formulei fericirii, se hotărăște sa devina actor. După căderea comunismului, orbit de iluzia libertății și a democrației, Andrei se lovește de o serie de evenimente brutale, momente ce au marcat profund istoria recentă a țării. Găsindu-și refugiul în rolul lui Alioșa, o adaptare pentru spectacol a „Fraților Karamazov”, tânărul devine tot mai apropiat de personajul său, descoperind treptat drumul spre înțelegerea divinității.

Distribuția SCARA numără peste 80 de personaje și este completată de actori tineri ca Voica Oltean, Ana Maria Guran, Ada Galeș sau Ioana Bugarin, dar și de actori consacrați: Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu, Ioana Crăciunescu, Nicodim Ungureanu, Ion Andrei Ionescu, Magda Catone sau Dragoș Galgoțiu (regizor de teatru aflat la debut ca actor în lungmetraj).

Proiecția filmului la Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila va avea loc în prezența echipei. Durata:137 minute.

Prețul biletului este de 20 de lei, iar accesul în sala de spectacole este permis doar spectatorilor care au certificat verde.

Exit mobile version