Programul evenimentelor organizate de Sf. Nicolae

Sfântul Nicolae, ocrotitorul spiritual al Brăilei va fi sărbătorit cum se cuvine, cu multe acțiuni filantropice organizate de primărie în colaborare cu protoieria Brăila.

Joi, 6 decembrie, de Ziua ocrotitorului spiritual al Brăilei, începând cu ora 09.00, la Biserica “Sfântul Nicolae” va avea loc Slujba de Sf. Nicolae. Apoi, de la ora 9.30, autoritățile locale vor merge în vizită la căminele pentru persoanele vârstnice, atât în Lacu Sărat, cât și la căminul ”Petru și Pavel”.

Teatrul de Păpuși Cărăbuș își va deschide porțile pentru copiii cărora le-a pregătit spectacolul ”Scufița roșie”, la ora 10.00 și la ora 11.30.

Începând cu ora 13.00 la Biserica “Sfântul Nicolae” va avea loc o acțiune filantropică pentru persoanele aflate în dificultate, apoi Primăria Municipiului Brăila și Biserica vor împărți 2000 de porții de sarmale.

La Teatrul Maria Filotti, începând cu ora 16.00 vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar de la ora 17.00 vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite din Brăila. În cadrul acestui eveniment va avea loc și un spectacol susținut de Ansamblul ”Mugurelul Mărgineanca” din Dorohoi.

Seara, în jurul orelor 18.30 va avea loc deschiderea oficială a patinoarului, unde se va desfășura un meci demonstrativ de hochei cu al copiilor de la Tiger Brăila.

În Piața Independenței continuă Târgul de iarnă, care va fi deschis de la 10.00 până la ora 20.00. De la ora 17.00 pe scena de pe Platoul din fața Palatului Administrativ vor avea loc spectacole susținute de elevii Liceului de Arte ”Hariclea Darclee”, Școlii Populare de Arte ”Vespasian Lungu”, Palatului Copiilor Brăila și Ansamblul ”Moineșteanca”din Bacău.

 

Exit mobile version