Programul echipelor brăilene în seria a II-a din Liga a 3-a

Sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 17.00, sunt programate meciurile din etapa a 6-a a Ligii a 3-a, seria a II-a. Dintre cele 3 echipe din județul Brăila angrenate în această competiție, doar Viitorul Ianca va juca pe teren propriu.

Viitorul Ianca, locul 6, cu 4 puncte, va juca pe stadionul din Plopu cu ACS Hamangia Baia, nou promovată în al treilea eșalon fotbalistic, locul 10, cu 3 puncte. Echipa antrenată de Viorel Tănase și Tudorel Pelin vine după 3 înfrângeri consecutive și va încerca să oprească perioada nefastă în fața ”lanternei roșii” din seria a II-a a Ligii a 3-a. Meciul dintre Viitorul Ianca și ACS Hamangia Baia va fi arbitrat de o brigadă din Iași, avându-l la centru pe Moisă Mihai, ajutat de arbitrii asistenți Contofan Iulian și Pușcașu Ana. Doar o victorie în acest meci le mai poate menține șansele celor de la Ianca de a spera la calificarea în play-off.

Dacia Unirea Brăila are meci în deplasare, la Unirea Braniștea, iar echipa antrenată de Marian Samuilă și Adrian Baldovin încearcă să rămână măcar neînvinsă sau chiar să obțină a 6-a victorie consecutivă și să rămână pe primul loc în serie. După 5 etape, Dacia Unirea este pe locul 1 în seria a II-a, cu 15 puncte și golaveraj 15-5, iar Unirea Braniștea ocupă locul 5, cu 7 puncte, golaveraj 6-7. Partida de la Braniștea va fi condusă de o brigadă din Pitești, avându-l la centru pe Naidin Marius, ajutat de arbitrii asistenți Bălan Gheorghită și Tănase Lucian.

Viitorul Șuțești va juca în deplasare, la Sporting Liești. Nou promovată în Liga a 3-a, echipa din Șuțești a obținut etapa trecută primele puncte în acest sezon și merg la Liești cu un moral bun. Înaintea acestei etape, Viitorul Șuțești este pe locul 9, cu 3 puncte, golaveraj 3-13, iar Sporting Liești, cu 7 puncte și golaveraj 10-9, ocupă poziția a 4-a în clasament. Meciul de la Liești va fi arbitrat de o brigadă din Buzău, cu Bulibașa Cristian la centru, Martinescu Bogdan Mihai și Țepușă Mihaela, la tușe.

Exit mobile version