Programul echipelor brăilene din Liga a 3-a în ultima etapă care se va juca în anul 2023

Sâmbătă, de la ora 14.00, Dacia Unirea Brăila și Viitorul Șuțești vor juca pe teren propriu ultimul meci de anul acesta în Liga a 3-a. Viitorul Ianca va încheia anul cu un meci în deplasare. De altfel, meciurile celor 3 echipe din județul Brăila sunt singurele rămase de disputat în seria a II-a din Liga a 3-a, în etapa a 15-a.

În etapa a 15-a a Ligii a 3-a, Dacia Unirea Brăila va juca sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal, cu Unirea Braniștea. Înaintea acestei etape, Dacia Unirea este pe locul 5, cu 22 de puncte, iar echipa gălățeană este pe locul 6, cu 20 de puncte. Brăilenii își doresc revanșa, după înfrângerea din tur, un meci cu doi jucători eliminați și cu două penalty-uri gratuite acordate celor de la Braniștea. Partida de pe Municipal va fi condusă la centru de Robu Ovidiu – Chitila, ajutat de arbitrii asistenți Bobe Ionuţ Marius – Bucureşti și Mindeart Valentin – Popeşti-Leordeni.

La Șuțești, Viitorul Șuțești, locul 10, cu 4 puncte, va întâlni pe Sporting Liești, ocupanta locului 4, cu 23 de puncte. Partida va fi arbitrată la centru de Haivas Viorel Mihai – Botoşani. Acesta va fi ajutat de frații Daniel și Vlad Hriscu, din Voroveşti.

Pe baza Sportivă Baia, Viitorul Ianca va încerca să scape de penultima poziție în clasament, având nevoie de cel puțin o remiză pentru a urca un loc în clasament. Meciul va fi arbitrat la centru de Dănilă Ștefăniță – Tunari, ajutat la cele două tușe de Negru Ioan Alexandru și Bălțatu Mihai, ambii din Buftea.

În cele două meciuri din seria a II-a din Liga a 3-a, disputate vineri, 1 decembrie, s-au înregistrat rezultatele:

CSM Rm. Sărat – Voința Limpeziș 3-1 (3-1)

CSM Focșani – Metalul Buzău 2-3 (1-1)

Exit mobile version