Silviu Mares 8 februarie 2020

Aflată în cantonament la Poiana Brașov, Dacia Unirea Brăila a jucat astăzi, de la ora 12.00, un meci amical cu echipa de Liga a 4-a brașoveană, ACS Prejmer. Echipa pregătită de Florentin Petre a câștigat meciul cu 4-0.

Într-un joc desfășurat pe un teren acoperit cu zăpadă, Dacia Unirea Brăila a învins cu 4-0 pe ACS Prejmer, prin golurile marcate de Valentin Robu, Narcis Ioniță de două ori și Marius Moroianu. Antrenorul Florentin Petre a testat toți jucătorii apți avuți la dispoziție, inclusiv jucătorii veniți în probe.

În prima repriză Dacia Unirea a început în formula: George Tudor – Cristian Postoarcă, Florin Lungu, Bogdan Dumitru, Sebastiano Cosentino – Paul Cubleșan, Alexandru Cotigă – Ștefăniță Sava, Patrick Petre, Valentin Robu – Cosmin Zamfir. În repriza a doua au jucat: Octavian Stanciu  – Codruț Anghel (Andrei Dobre), Andrei Pleșa (Silviu Sloată), Marius Moroianu, Cosmin Novac – Narcis Ioniță, Florin Lungu, Alexandru Cotigă, Andrei Apostolache – Rareș Cristea (Baby), Alexandru Duțu.

După acest joc au semnat cu Dacia Unirea Brăila și vor juca în returul Ligii a 3-a, 6 jucători veniți de la Sportul Snagov, echipă care a terminat turul ligii a 2-a pe locul 18.

Noile achiziții sunt:

Paul Cubleșan – 22 de ani – evoluează ca mijlocaș ofensiv/dreapta, care a mai jucat la Dacia Unirea Brăila

Cosmin Novac – 22 de ani – mijlocaș stânga;
Narcis Ioniță – 20 de ani – mijlocaș ofensiv/dreapta;
Florin Lungu – 26 de ani – mijlocaș defensiv;
Octavian Stanciu – 22 de ani – portar;
Cristian Postoarcă – 20 de ani – fundaș dreapta

Mâine, Dacia Unirea va juca un alt meci amical, tot cu o echipă din liga a 4-a brașoveană, AS Prima Brăduț.

Comentarii