Primul amical pentru CF Braila

Primul amical pentru CF Braila

CF Braila a jucat sambata dimineata un prim meci amical in cantonamentul montan, cu Unirea Tarlungeni. Pe un teren inghetat, cu multa zapada, amical cu cei de la Tarlungeni a fost un bun antrenament fizic, care i-a solicitat foarte mult pe elevii lui Alin Panzaru. Antrenorul brailenilor a spus ca nu a fost interest in acest meci de rezultat sau de executiile tehnico-tactice ale elevilor sai, ci de cum raspund acestia la efortul fizic.

Amicalul cu colega de serie s-a incheiat cu victoria celor de la Tarlungeni, cu 1-0, iar urmatorul meci de pregatire ar urma sa aiba loc miercuri, daca vor reusi sa gaseasca un adversar. Daca nu vor gasi un partener de joc pentru miercuri, nu vor mai sustine un alt meci, urmand ca vineri sa se intoarca la Braila pentru a continua pregatirile acasa.

In meciul cu Unirea Tarlungeni, antrenorul Alin Panzaru a folosit in prima repriza urmatoarea formula de echipa: Leu – Spiridon, Ignat, Necoara, Colilie- Ivan – Dima, Neagoe, Frunza, Iordache – Campeanu. In repriza a doua au ramas in echipa doar Necoara, Colilie, Ignat si Ivan, carora li s-au alaturat portarul Mitrea, Petean, Stingaciu, Ndingwe, Olenic, Ochia, Cazan, portarul Comanescu avand unele probleme de satatate. Alin Panzaru s-a declarat multumit de cum au raspuns elevii sai la efort, dar ca avand in vedere subtirimea lotului din punct de vedere numeric, ar mai avea nevoie de inca doi fotbalisti. Reamintim ca singura noutate in lotul Brailei este Laurentiu Petean, venit de la Fortuna Poiana Campina, in timp ce tratativele pentru mijlocasii Voicu Florea si Robert Stancioiu au intrat in impas.

Situatia de la echipa tinde sa se indrepte spre normalitate, jucatorii primindu-si saptamana trecuta o parte din banii restanti, urmand ca in zilele urmatoare sa se rezolve si ultimele detalii privind implicarea noilor investitori la echipa fanion a judetului Braila.

Exit mobile version