Primul amical pentru CF Braila II

Primul amical pentru CF Braila II
Primul amical pentru CF Braila II

Vineri dimineață, de la ora 11.30, pe stadionul Municipal din Brăila, echipa de Liga a 3-a a CF Brăila (fosta Conpet Cireșu), a jucat primul meci amical în noua formulă, întâlnind nou promovata în liga a 3-a, FC Delta Dobrogea Tulcea.

Cu o echipă formată în majoritate din juniori de la CF Brăila, antrenorul Vasile Darie nu a avut soluții pentru a contracara jocul ofensiv al oaspeților, o echipă cu mai mulți jucători cu experiență chiar la nivel de Liga a 2-a. Tulcenii s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0). Scorul a fost deschis de Cazacu în minutul 20, iar după pauză, în minutul 56 Lupu a egalat după o acțiune pe partea stângă a atacului brăilean, încheiată cu un șut din interiorul careului la colțul scurt. Peste numai șapte minute însă tulcenii au revenit în avantaj prin golulul lui Butucel.

Pentru CF Brăila II au jucat: Smochină (Ciupercă)– I. Radu (Panait), G. Preda, C. Necoară, Al. Cireașă (Pitulice) – M. Iordache (Leonte), A. Crăciun, I. Bogoș, S. Techiu – Lupu (min. 78 Bolozan), Gavrilă (min. 70 M. Dincă, min. 85 Jantea). Antrenori: Vasile Darie și Adrian Baldovin.

Cosmin Necoară

Cosmin Necoară, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei de Liga a 2-a în ultimele ediții de campionat, a jucat astăzi tot meciul pentru echipa a doua a CF Brăila, el fiind exilat aici pentru că nu a vrut să semneze un nou contract cu un salariu diminuat față de cel pe care îl avea în vechiul contract valabil până în 2017. În rest, din vechiul lot al echipei care a terminat pe primul loc în play-outul seriei a II-a din Liga a 3-a, au mai rămas doar Preda, Cireașă, Crăciun, Bogoș și Lupu, lor alăturânduli-se Sorin Techiu. La echipa din Tulcea a jucat și fostul jucător al Conpetului și al CF Brăila, Gigel Costache.

Sâmbătă de la ora 11.00, tot pe stadionul Municipal din Brăila, echipa de Liga a 2-a a CF Brăila va juca primul meci amical după perioada de pregătire centralizată, în compania celor de la Metalosport Galați, echipă care a promovat anul acesta în Liga a 3-a.

Exit mobile version