Primele 4 clasate din Liga Florilor se vor întâlni în Final Four-ul Cupei României la handbal

Sala Polivalentă ”Danubius” din Brăila va găzdui, în perioada 20-21 aprilie, Final Four-ul Cupei României la handbal feminin. Vineri, 19 aprilie, la Hotelul Alma Health & Spa Retreat, din stațiunea Lacu Sărat, reprezentanții celor patru echipe calificate, și secretarul general Federației Române de Handbal, au participat la conferința de presă premergătoare competiției.

Andrei Luca, secretarul general al Federației Române de Handbal, a declarat că FRH încearcă de la an la an să organizeze din ce în ce mai bine această competiție și să asigure toate condițiile echipelor participante. Acesta a accentuat faptul că în această fază a competiției s-au calificat patru echipe foarte bune, care au avut evoluții bune în cupele europene.

Luca a spus că el este convins că pentru toate cele patru echipe câștigarea Cupei României este un obiectiv de trecut în palmares.

”Am dori ca meciurile să fie în primul rând fără accidentări, fără evenimente nedorite, pentru că dumnealor mai au meciuri de jucat, în cupele europene, dar și în campionat. Le urăm mult succes și cel mai bun să câștige. Publicul brăilean îl invităm la meciuri, pentru că au ce să vadă”, a spus Andrei Luca.

Programul meciurilor de sâmbătă, 20 aprilie, este următorul:

ora 12.30 CSM București – CS Rapid București

ora 15.00 HC Dunărea Brăila – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

Exit mobile version