Primarul Marian Dragomir a preluat funcția de președinte al organizației municipale a PSD, condusă în ultimii aproape 15 ani de consilierul Sorin Boșneag

Primarul Marian Dragomir a fost ales miercuri, 25 ianuarie, președintele organizației municipale a PSD Brăila pentru următorii patru ani. Dragomir a fost singurul candidat pe funcție și a fost ales cu unanimitate de voturi. Nici pentru celelalte 19 funcții din Biroul Municipal nu au fost contracandidați, astfel că alegerea s-a făcut prin vot deschis, cu ridicare a mâinii.

Pentru funcția de prim-vicepreședinte a candidat viceprimarul Alexandru Jantea, iar secretar executiv a fost ales onsilierul municipal Daniel Tudose. Cele 7 funcții de vicepreședinți au fost ocupate de: subprefectul Loredana-Virginia Badiu, Sorin Eugen Boșneag, viceprimarul Doinița Ciocan, de asemenea de consilierii municipali Sorin Boșneag (care a deținut funcția de președinte al organizației municipale în ultimii 15 ani), Florin Dumitru, Cornelia Neacșu, Răzvan Orzan și Dan Vărzaru.

Membrii în Biroul Politic Municipal au fost aleși: consilierii municipali Silvia Bobi, Adrian Mihai Goanță, Petru Gojan, Sorin Oancea, Valentin Pătârlăgeanu și Cristiana Voineag, Cristian Leonard Bunea Bontaș, Elena Viorica Grigore, Silvia Ichim.  

Tot în cadrul acestei Conferințe Municipale a fost aleas și Consiliul Politic Municipal format din 79 de membrii, cei 19 membrii ai Biroului Politic și alți 60 de membrii. Din acest Consiliul Politic face parte și europarlamentarul Mihai Tudose, trei parlamentari, prefectul Iulian Timofei. Marele absent din această listă este deputatul George Adrian Paladi.

După ce fosta conducere a organizației municipale s-a lăudat cu cele mai bune rezultate obținute la alegerile locale din istoria PSD, elanul le-a mai fost tăiat de europarlamentarul Mihai Tudose, care le-a reamintit că la alegerile parlamentare au luat cu aproape 20 de procente mai puțin decât la alegerile locale.

Exit mobile version