Primarul Marian Dragomir a ieșit la contraatac după declarațiile lui Cătălin Canciu

Primarul Marian Dragomir i-a răspuns astăzi, într-o conferință de presă, consilierului liberal Cătălin Canciu, pe care îl acuză de minciună, dar și de lipsă de informare. Dragomir spune, referitor la situația Școlii ”Spiru Haret”, că în anul 2017, clădirea a fost transmisă către Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru a-și construi un sediu. Dragomir a amintit că pentru acea hotărâre a CLM a fost nevoie și de avizul ISJ Brăila, aviz pe care l-a primit sub semnătura lui Cătălin Canciu.

Marian Dragomir a prezentat în cadrul conferinței de presă și adresa de la ISJ Brăila, semnată de Cătălin Canciu, prn care Consiliul de Administrație al ISJ își dă acordul pentru schimbarea destinației a două clădiri din imobilul care aparținea Școlii Spiru Haret, respectiv 3567 mp.

Dragomir îl acuză pe Canciu că în toată perioada în care a fost șef al ISJ Brăila nu a fost interesat de investițiile în școli și că este interesat mai mult de plimbările prin Europa, cu proiectele ERASMUS ale unor unități de învățământ sau ale inspectoratului. Dragomir a spus că în ultimele 5 luni Canciu a fost plecat în 5 țări și că nici măcar în perioada examenuluid e Bacalaureat nu a fost în țară.

În final, primarul Marian Dragomir a spus că, din informațiile pe care le are, Cătălin Canciu va fi demis de la conducerea ISJ Brăila pentru proasta gestionare a situației din învățământul brăilean și de aceea PNL încearcă să-i găsească un post într-un minister.

Vezi declarațiile lui Dragomir pe aceste teme:

Exit mobile version