Primarul comunei Victoria critică atitudinea colegului său de partid, Ovidiu Nechita

Primarul PNL Stăvărel Dorobanțu a criticat astăzi atitudinea pe care o are în Consiliul Județean colegul său de partid, consilerul județean Ovidiu Nechita.

Stăvărel Dorobanțu i-a cerut scuze președintelui Consiliului Județean și celorlalți consilieri județeni, vorbind în numele mai multor primari PNL.

Îmi cer scuze și cam toți primarii care am votat lista consilierilor PNL, pentru că au fost puși de primari, nu au fost puși de președintele de partid, ca să aibă o funcție de consilier județean. Ne cerem scuze public la ceea ce face consilierul județean Ovidiu Nechita, pentru că noi l-am pus pe lista aia acolo și nu face nimic.” a spus primarul comunei Victoria Stăvărel Dorobanțu.

Primarul liberal a vorbit și despre consilierii județeni care nu se informează mai bine înainte de a aduce acuzații asupra proiectelor care trec prin Consiliul Județean.

La celălalt subiect care a fost discutat, despre comuna Victoria, cu cimitirul și iluminatul public – asta a fost valoarea, pentru că atâtea lămpi trebuia să pună, în satul ăla, la Mihai Bravu. Spunea domnul Iordache că este mai mare prețul la cimitir, ca la iluminat. Păi dacă am 311 lămpi în sat, unde să pun, pe islaz doar ca să depășim banii la cimitir?”, a declarat primarul Stăvărel Dorobanţu.

Exit mobile version