Primarul comunei Movila Miresii a demisionat din toate funcțiile politice deținute în PSD

Primarul comunei Movila Miresii, Dumitru Panțuru a anunțat astăzi că s-a retras din cursa pentru un loc în Camera Deputaților, dar și din toate funcțiile politice deținute în PSD.

”Săptămâna trecuta mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte in organizației PSD Brăila. Astăzi mi-am depus demisia din funcția de președinte al organizației locale PSD Movila Miresii. Rămân la primărie. Scorul din 27 septembrie 2020 mă obligă! Nu vreu să vă dezamăgesc. Am ales administrația în locul politicii. Comuna are nevoie de oameni cu experiență. Următorul mandat este hotărâtor pentru dezvoltarea și modernizarea comunei. Astăzi răsuflu ușurat pentru ca am reușit să mă rupt de politică. Vreau sa fiu primarul tuturor” a declarat Dumitru Panțuru.

Panțuru a fost votat de Biroul Executiv al PSD Brăila să candideze la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, pe locul 4, la egalitate de voturi cu George Caranica, dar a renunțat la locul 4 în favoarea acestuia, ca fiind un politician mai tânăr. Dumitru Panțuru este primar al comunei Movila Miresii din 2000, când a fost ales pe listele Alianței Pentru România, apoi a trecut la PSD.

Exit mobile version