Primarul comunei Chiscani, Busuioc Costică Cojea: ”Am încredere că Alexandru Popa și echipa PNL îmi va oferi sprijinul necesar pentru a continua proiectele deja demarate și voi începe multe alte proiecte pentru dezvoltarea comunei și îmbunătățirea traiului cetățenilor”

Busuioc Costică Cojea, candidatul PNL la Primăria comunei Chiscani, are 55 de ani, este absolvent al Academiei de Studii Economice – Facultatea de Relații Economice Internaționale și a absolvit Master in Științe Economice Aplicate, Master în Științe de Gestiune, cursuri atestate de Ministerul de Studii Superioare Belgiene. Este un om dedicat familiei, iar împreună cu soția sa au crescut și educat doi copii, amândoi având în prezent cariere de succes.

În cei 12 ani de muncă în administrația publică, acoperind un mandat de viceprimar și două mandate de primar, el s-a dedicat în totalitate muncii sale pentru comunitatea din comuna Chiscani. Busuioc Costică Cojea a onorat încrederea comunității prin voturile pe care i le-au acordat și a demonstrat ca este un om cu viziune și ambiție, iar acum are încredere că Partidul Național Liberal îi va oferi sprijinul necesar pentru a continua proiectele deja demarate și va începe multe alte proiecte pentru dezvoltarea comunei și îmbunătățirea traiului cetățenilor.

Candidez pentru funcția de primar al Comunei Chiscani, pentru ca îmi doresc să onorez încrederea cetățenilor, așa cum am făcut-o și până acum. Doresc să finalizez proiectele începute și să demarez altele noi, pentru a aduce localitățile Chiscani, Vărsătura și Lacu Sărat la nivel european. În mandatele trecute am accesat fonduri nerambursabile necesare pentru reabilitarea tuturor drumurilor din localitatea Chiscani, propunându-mi ca pe viitor să avem drumuri de calitate în toată comuna. Am sprijinit proiectele de canalizare din comuna, începând cu localitatea Chiscani și continuând cu localitatea Vărsatura și satul Lacul Sărat. Toate investițiile realizate pentru accesul comunității la apă potabilă de calitate și protecția cetățenilor împotriva incendiilor, prin instalarea de hidranți se ridică la standardele europene.

În anul 2023 am reușit să racordăm satul Lacu Sărat la rețeaua de alimentare cu gaze naturale, ceea ce a dus la un confort sporit cetățenilor din localitate. Sunt mândru de această realizare, comuna Chiscani fiind în prezent singura comună din Județul Brăila care are racordare la rețeaua de alimentare cu gaze naturale in toate satele componente. Stațiunea Lacu Sărat, reautorizată în anul 2021 ca Stațiune Balneoclimatericii de interes Național este un alt proiect al meu, pentru care am luptat de-a lungul mandatelor deținute. Acest statut al Stațiunii Lacu Sărat aduce multe beneficii, deoarece reautorizarea a deschis oportunitatea de accesare a fondurilor europene nerambursabile pentru reabilitarea stațiunii și introducerea în circuitul turistic”, spune primarul PNL al comunei Chiscani, Busuioc Costică Cojea.

Cojea spune că în viziunea lui de primar al Comunei Chiscani, poate spune că mai are multe de realizat și cu sprijinul lui Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila, și al echipei Partidului Național Liberal va continua investițiile în rețeaua de canalizare, prin extinderea acesteia în satul Lacu Sărat, și cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile urmează să modernizeze rețeaua de drumuri de interes local în satele Lacu Sărat și Vărsătura.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

Exit mobile version