Primarul comune Racovița s-a alăturat echipei PNL

Echipa PNL Racovița are de azi s-a întărit prin alăturarea primarului comunei, Tudorel Gâscă. Domnul primar, care este membru PMP, a decis să se alăture echipei liberale și va candida la alegerile din 2024 din partea PNL.

Tudorel Gîscă este primar al comunei Racovița din 2016 și se află la al doilea mandat, pe care l-a câștigat în 2020 cu 53,41%. Acesta a spus că a luat această decizie pentru că a văzut în actuala echipă a PNL una implicată și care este alături de primari și nu se consideră un traseist politic pentru că el a fost întotdeauna un om de centru-dreapta.

”Am încredere în deputatul Alexandru Popa și îi mulțumesc pentru sprijinul acordat în susținerea unor proiecte pe care le am pentru comunitatea din comuna Racovița și pe care le doresc realizate în folosul comunității noastre” a declarat primarul Tudorel Gîscă.

”Îi urez domnului primar bun venit alături de noi și îl asigur că voi fi alături de el și în calitate de președinte al Organizației Județene PNL și de parlamentar și îl voi susține în realizarea proiectelor care vin în ajutorul comunității pe care o reprezintă” a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila.

Tudorel Gîscă este al treilea primar care a anunțat că va candida din partea PNL la alegerile din 2024, după cei de la Viziru și Chiscani.

Exit mobile version